Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Tuinkamer bouwen? Buitenkamers om in te genieten

Een tuinkamer, of ook wel een buitenkamer genoemd, biedt u alle voordelen van een serre, dus extra ruimte. Een tuinkamer is een verbinding tussen uw huis en uw tuin en geeft veel licht door grote glasoppervlakten, gecombineerd met alle voordelen van een veranda. Tuinkamers zijn eenvoudig aan te brengen; vaak is er geen vergunning nodig, maar dit kan eventueel ook door Buytenshuys voor u worden geregeld. Het wordt dus echt genieten van uw tuin.

tuinkamer

Tuinkamer omtoveren in openluchtterras

Een tuinkamer wordt ook wel beschreven als een terrasoverkapping in combinatie met een transparante draai/schuif wand. Het is ook mogelijk om eerst alleen een terrasoverkapping of veranda te plaatsen en deze pas in een later stadium te voorzien van verticale glaselementen.
Bij wind of motregen sluit u de verticale elementen en bent u in uw tuinkamer optimaal beschermd. Bij zonneschijn opent u uw tuinkamer in een handomdraai en kunt u genieten van uw ‘openluchtterras’.

Omkaderde tuinkamer

Net als bij de balkonbeglazing kunt u kiezen voor een geheel transparante uitvoering of voor een versie waarbij elk verticaal paneel is gevat in een slank kozijn. De tuinkamer met transparante beglazing koppelt een vrijwel onzichtbare afsluiting aan goede bescherming tegen regen en spatwater. Tussen de glazen panelen zit altijd een minimale ruimte, waardoor deze tuinkamer geen 100% winddichte afsluiting vormt. De omkaderde tuinkamer sluit wel vrijwel volledig, en biedt dan ook een nog betere bescherming tegen wind en regen. Doordat het profiel van een omkaderde tuinkamer zeer slank is wordt het uitzicht er niet of nauwelijks door gehinderd. 

Houten tuinkamer, aluminium tuinkamer of tuinkamer op maat?

Bij Buytenshuys vindt u een ruim aanbod van tuinkamers. Van houten tuinkamers en aluminium tuinkamers tot tuinkamers op maat. 


Advies over tuinkamers

U bent van harte welkom om eens rustig te bespreken wat een tuinkamer precies inhoudt. En natuurlijk staan we klaar om u zorgvuldig te adviseren bij de bijna onbeperkte mogelijkheden van dit bijzondere product. Bel voor advies: 0031 (0) 85-7607090. Buytenshuys geeft u een 1e aankoopkorting op uw tuinkamer.

tuinkamers


Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding